Hold ferie med god samvittighed

Hold ferie med god samvittighed

Vi elsker alle sammen at komme væk fra hverdagens strabadser og slappe af ved stranden og spise god mad.  Men vil det ikke være rart at kunne holde ferie uden at skulle gå på kompromis med din generelle sundhed? Her kommer nogle tips til den aktive ferie, hvor man både kan slappe af og komme i form på samme tid.

Sportsferien

 

Hvis du er den aktive type og godt kan lide at holde dig i form på ferien, så er en sportsferie lige noget for dig. Ligesådan hvis du gerne vil ændre din måde at holde ferie på, så er sportsferien et godt alternativ til en ferie på stranden eller i storbyen.

Flere og flere destinationer tilbyder aktiv ferie, uanset om du er en børnefamilie, single eller bare vil afsted med vennerne, så mulighederne mange.  En sportsferie vil naturligvis indeholde fysisk aktivitet, hvor man kan  tilmelde sig diverse hold og sportsgrene alt efter hvilket niveau du er på. Fordelene er mange ved sådan en ferie. Ikke nok med du får rørt kroppen, så er maden tilpasset efter det primære mål, nemlig at være sund.

Derudover er fysisk aktivitet og holdsport altid en god måde at lærer nye mennesker at kende på, hvorfor der hurtigt knyttes nye bekendtskaber på en sportsferie.

Gode sportsgrene på ferien

 

Når skal afsted på din sportsferie er der en række sportsgrene at vælge mellem, men hvilke der bedst afhænger ofte af interesse, men her kommer nogle gode bud, hvis du er på bar bund.

Cykling er en populær sportsgren for mange der tager på aktiv ferie. Grunden skal findes i at cykling både er  en hold og individuel sport. Her kæmper du sammen med andre om at nå i mål, men i lige så høj grad mod dig selv, hvor det er muligt at sætte dine egne personlige mål under turen.

Ketsjersport er en sjov og god træningsform.  Tennis eller badminton er to populære sportsgrene, som både kan spilles single, det vil sige en mod en eller double.  Afhængigt af dine medspilleres niveau kan intensiteten være ret høj og du får sved på panden. His du skal have de bedste håndklæder til at tørre sveden af panden, er det muligt at finde dem her. Derudover er det en god måde at lærer nye mennesker at kende på.

 

 

Sund på ferien

 

En sund ferie behøver ikke nødvendigvis at være manifesteret i hård fysisk træning. Sundhed kan komme i mange former. At have et sundt sind er lige så vigtigt, som at være i god form. Hvis hård intensiv træning ikke siger dig det store, kan træning af krop og sind i særdeles være en god idé.  Ved at være bevidst om, hvordan dit sind fungerer er du bedre rustet til de udfordringer der venter.