Sådan prioriterer du sundheden på en byferie

Sådan prioriterer du sundheden på en byferie

Mange glemmer sundheden, når de er afsted på ferie. Men det er vigtigt at huske sundheden undervejs på din ferie. Der skal selvfølgelig være plads til at spise en ekstra is, så længe du overordnet holder den sunde livsstil. Det er dog oftest sværere på en ferie end vi lige regner med. Vi har derfor samlet et par tips til hvordan du prioriterer sundheden på en byferie.

Gå rundt

Det første tip, til hvordan du prioriterer sundheden på din byferie, er ved at gå rundt frem for at tage offentlig transport eller bruge bilen. Når du går rundt, får du motion på en god måde, og det er derfor godt at gå, hvis du gerne vil prioritere sundheden på din rejse.

Samtidig er det at gå rundt en god måde at opleve byen på. Når du går rundt, oplever du byen på en helt anden måde end ellers og kommer måske forbi nogle gader, som du ellers ikke ville have set på din rejse.

Du kan også overveje at cykle rundt i byen, og opleve byen på den måde, samtidig med at du får motion. I alle storbyer kan du finde et sted, hvor du kan leje en cykel og på den måde opleve byen på en god måde. Hvis du fx skal til Barcelona, er der gode muligheder for at leje en cykel, så du kan opleve byen ved at cykle rundt. Du kan samtidig også fx også finde hoteller i Barcelona, hvor du kan leje en cykel via hotellet. Hvis du skal finde et godt hotel i Barcelona, kan du med fordel kigge hos en sammenligningstjeneste som fx Momondo.dk, hvor du kan finde tilbud på hoteller rundt omkring i verden.

 

Gå efter sund mad

Tip nummer to til, hvordan du prioriterer sundheden på din byferie, er ved at gå efter sund mad. Det er ingen hemmelighed at vores kost spiller en afgørende rolle for vores sundhed, og derfor gælder det om at gå efter sund mad.

På ferie spiser vi ofte meget Fast Food, og selvom Fast Food ikke ligefrem er forbundet med sund mad, kan du ofte finde sunde alternativer til det klassiske Fast Food. Du kan fx købe en færdig salat og på den måde prioriterer sundheden, selvom du skal finde noget hurtig mad på farten.

Du kan samtidig få efter grove udgaver af brød og fuldkorn, og prioriterer sundheden på den måde.

 

Drik masser af vand

Det sidste tip til hvordan du prioriterer sundheden på din rejse er ved at drikke en masse vand undervejs. Vand er vigtigt for mange aspekter inden for sundhed, og især når du er ude at rejse, er det vigtig at drikke rigeligt vand, så du er sikker på at holde sundheden i top.