Bliv lækker til vinterferien sydpå!

Bliv lækker til vinterferien sydpå!

I det kolde og grå vintervejr, kan man ofte drømme sig bort til varmere himmelstrøg. Forestille sig hvordan man sidder i skyggen af en palme, med en kold drink og det azurblå hav ganske få meter borte. Det lyder da noget sjovere end at sjoske gennem de danske byer i sko, der er gennemblødte af et stor blanding af smeltende sne, vejsalt og regn.

Men hvis man skal en tur til syden og rende rundt på stranden, så vil man da også gerne have plejet sin strandkrop først. Man har jo ikke den store lyst til at komme derned, og ligne en småkvabset og bleg dansker. Så hvis du går og drømmer om en charterferie her til vinter, så er det nu du skal skynde dig at få strammet op. Især nu hvor julen nærmer sig og man har en tendens til at synde lidt.

Men hvad kan man gøre?

 

Bliv spændstig og få strammet op i en fart

Man kan naturligvis tage den hårde og løsning, der desværre også er den mest krævende og den, der tager længst tid. Man kan dyrke motion. De bedste træne er i denne sammenhæng den, der forbrænder mest fedt, nemlig cardio. Intens cardio og styrketræning i det lokale fitnesscenter, kan sikkert godt få strammet lidt op i det løse kød, samt få de ekstra kilo af sidebenene. Motion er sundt og giver den flotteste krop. Der er ingen andre løsninger, der vil give de samme gode resultater, og som desuden kan give dig et sundere liv. Men det er hårdt og det tager tid. Tid som man måske ikke rigtigt har i de travle juletid.

Men så kan man jo se lidt på alternativerne.

 

Det bedste smutveje

Det er ingen skam at benytte en smutvej, når man kan. Her er en fedtsugning naturligvis en mulighed, men det er en utroligt dyr løsning bare for at blive strammet op til en charterferie. Desuden er det et større indgreb, som måske ikke er en læsning for enhver. Desuden lugter det også bare lidt for meget af 1990’erne. Lidt forældet.

Men så er der håb forude med en fedtfrysning. En fedtfrysning foregår helt uden kirurgi. Ved hjælp af et kontrolleret kølningssystem fryses fedtcellerne, hvilket kan reducere fedtcellerne i det behandlede område med op til 25%. Det er ikke en helt billig løsning, men man kan sagtens finde fornuftige priser. Kig forbi Cerix.dk og se hvad de tilbyder med deres Cooltech fedtfrysning. Behandlingen er minimalt invasiv og er hurtigt overstået. Det kan hjælpe dig med at blive strammet op til charterferien, så du ikke behøver skamme dig over din blege turistkrop.