Cykel på din rejse

Cykel på din rejse

Skal du ferie og har du lyst til at være aktiv på turen, så kan det være, at du bør undersøge mulighederne for at leje cykler på det givne rejsemål. En cykel er genial at bruge på ferien, fordi den kombinerer det at være aktiv, samtidig med at man har muligheden for at udforske området. I samarbejde med Cyclingshop har vi her fundet frem til de bedste måder at bruge cyklen på, når man rejser.

Ren træning, pulsen op

Hvis du godt kan lide at cykle og har mulighed for at leje en god cykel det sted, du opholder dig, så kan du træne intervaller på din cykel. Træn intervaller og få pulsen op, så sveden drypper af dig.

Hvis du er på ferie i varmen vil du opleve, hvordan du bliver udfordret af graden af varme, du kan tackle. Når du begynder at få varmen vil luften føles tyk, og du vil mærke den vilde følelse af den rendende sved, som bliver ved med at komme.

Tag på ferie til træningsresorts

En anden mulighed er at målrette din ferie mod træningen. Du kan tage på ferie til træningsresorts, hvor der er alverdens muligheder for at træne forskellige typer af træning. Her vil du med garanti også finde nogle gode cykler – enten MTB eller landevejscykler. Opholder du dig tilfældigvis i et bjergrigt område, vil det være oplagt at vælge mountainbikecyklen, men du kan også vælge landevejscyklen og prøve kræfter med det at være Tour de France cyklist.

 

Der findes træningsresorts rundt om i verden, og du kan derfor sagtens kombinere din lyst til at være sund og trangen til at rejse. Vi og Cyclingshop anbefaler især Sydfrankrig eller Norditalien.

Tag på cykeltur i Danmark

Har du mest af alt lyst til bare at give din egen cykel flere kilometer på bagen, så pak sydfrugterne og tag på cykeltur rundt i Danmark med ham eller hende, du holder af. I kan planlægge et par byer, I gerne vil se og booke et par hotelophold. På den måde har I en motivation, der gør, at I får cyklet så og så langt hver dag.

 

Når man cykler, ser man så meget mere, end man gør, når man kører rundt i bil, fordi man er i øjenhøjde og oplever infrastrukturen i den by, man er i.

Ved at cykle rundt i Danmark får man nogle skønne oplevelser, der både byder på vejr og vind, regn og solskin.

 

Hvis du mangler udstyr til turen, så tjek Cycling Shop, hvor du finder både cykelbukser, cykellygter og andet lir, der kan gøre turen endnu sjovere, end den i forvejen vil være.