Drik masser af vand, når du rejser

Drik masser af vand, når du rejser

Alle danskere ved efterhånden, at det er ekstremt vigtigt at drikke masser af vand. Derfor har mange danskere gjort vandindtaget til en fast del af deres hverdag, så de er sikre på, at de får drukket nok. Desværre oplever mange, at deres rytme bliver forstyrret, når de rejser, og det kan være rigtig usundt.

Ferie kan være hårdt

Selvom formålet med en ferie ofte er at slappe af, så er det ofte hårdt for kroppen. Du spiser andet mad og du sover et fremmed sted. Hvis du ud over dette også glemmer at drikke vand, så kan det blive en rigtig usund oplevelse.

Det er især vigtigt, at du drikker en masse, hvis du er rejst til et varmt land, da du ellers vil opleve, at du nemt dehydrere.

Vand på flaske

Det er muligt at drikke vandet fra hanen de fleste steder i Europa, men derfor kan det være en god idé at drikke vand fra flaske. Ofte er bakteriesammensætningen anderledes i postevandet, og det kan give dårlig mave. Risikoen er heldigvis lille, men det kan ødelægge en ferie, hvis uheldet er ude. Heldigvis er vand på flaske ikke dyrt – heller ikke selvom du drikker et par liter om dagen.