Gadgets som gør det sjovere at være sund

Gadgets som gør det sjovere at være sund

Det kan til tider være en smule hårdt at skulle være sund, når vi tager ud og rejser. Men der findes heldigvis en række gadgets, som kan hjælpe dig med din sundhed, når du er på ferie. Mange af dem er ikke særlig dyre, så selv hvis du tager et kviklån til at købe dem, så er det ikke sådan, at du bliver ruineret.

GoPro kamera

Som sådan er et GoPro kamera mere et stykke elektronik end en gadget, men vi har den alligevel med, da den giver nogle ret fede muligheder.

Hvis du går på Youtube, kan du se en masse videoer med folk, som bruger deres GoPro kamera til alt fra surfing til bjergbestigning.

Hele ideen bag GoPro er, at du skal ud og bevæge dig med det, og derfor dyrker du altid masser af motion, når du har et GoPro kamera.

Det filmer i HD, og når du kommer hjem, kan du redigere en masse fedt videoindhold, som du kan smide online og dele med andre, som gerne vil se på det.

Et GoPro kan være lidt dyrt, så hvis du er tændt på denne idé, kan du overveje at tage et kviklån. Det behøver ikke at være dyrt, da du kan sammenligne priser på de forskellige kviklån lige her.

Fitbit

Du kender sikkert allerede til Fitbit. Det er et armbånd, som du tager på, og så tracker den, hvor meget du bevæger dig. Det smarte ved det er, at den holder øje med, om du bevæger dig nok på en dag.

På den måde kan du få den til at følge med i din ferie, så du holder øje med, om du får bevæget dig nok. Her tænker vi både på løb men også bare at gå rundt.

Den kan desuden tilkobles en række andre apps til din mobil.

Endomondo

Der findes en række lignende træningsapp derude, men vi kan godt lide Endomondo, da den er udviklet af danskere. Her kan du vælge alle former for træning, og så kan du få Endomondo til at tracke det hele.

Alt fra antal kalorier, som du har forbrændt, til hvor hurtigt du har været. Det er fantastisk information, når du løber eller cykler, da du er sikker på, at du hele tiden kan forbedre din tid. På den måde er du i konkurrence med dig selv, og så kan du slå din egen personlige rekord.

Ved hjælp fra denne app bliver det sjovt at dyrke motion, når du er på ferie, og dermed er du også mere tilbøjelig til at få dyrket mere motion.

Til sidst er der kun at sige, at du skal huske at have det sjovt, når du er på ferie, og her er motion klart noget af det bedste, du kan lave. Prøv andre motionsformer end dem som du er vant til hjemmefra.