Kom hjem fra ferien sund og rask

Kom hjem fra ferien sund og rask

En ferie byder altid på udfordringer – kan du slippe arbejdet og stresset der er derhjemme og kan du holde den slanke linje, som du har holdt de sidste par måneder.

Det er ikke altid let at holde skansen og komme hjem fra ferien i ét helt stykke. Læs videre og du får gode råd til hvordan du kommer hjem fra ferien sund og rask.

Motion

En af de store syndere på en ferie er at man ikke får dyrket nok motion. Du behøver ikke pakke løbeskoene med i kufferten, for der findes gode alternativer til at få lidt motion, mens du er på ferie.

Hvis du er i en storby kan du sagtens gå hen til de forskellige attraktioner. Der ligger som regel mange museer og fede områder tæt på hinanden. Derudover kan du mange steder leje en cykel og køre rundt til de forskellige steder du skal have set. Begge dele er gode måder at få lidt motion ind på ferien, og så får du desuden set nogle steder af din feriedestination, som du ikke havde gjort hvis du havde siddet i en bus eller tog.

Spis og drik med omtanke

En anden stor synder er at spise og drikke, som var det sidste du havde tilbage på jorden. Du bliver hurtigt fristet af de lokale lækkerier, når du er på ferie og de gode restauranter du fik anbefalet inden du tog afsted. En ting du kan gøre er at spise og drikke med omtanke – dermed nyder du også maden mere. En anden ting du kan gøre er at tage kosttilskud med på ferien. Der findes mange forskellige slags kosttilskud, der hjælper dig med at holde appetitten nede og holde den slanke linje. Dermed er du godt sikret til at holde vægten, selvom du er på ferie. Det er nemt at komme i gang med kosttilskud – du kan få et indblik i de forskellige muligheder der her.

Beskyt dig selv

En ting du måske ikke altid er opmærksom på er at passe dig selv og din krop. Rejser du rundt i Europa går du så rundt med et blå sygesikringskort – det er vigtigt du gør. Det gule sygesikringskort dækker nemlig ikke mere og selv hvis du har en standard rejseforsikring, så er det blå sygesikringskort vigtigt at have med. Dermed er du sikret, hvis der skulle ske en skade, mens du er ude og rejse og har brug for læge. Og hvis du er på single ferie sammen med vennerne/veninderne, så husk at beskytte dig selv i sengen, hvis du møder en sød en i nattelivet. Det er ikke fedt at komme fra hjem fra ferien med andet end et mentalt billede.

 

Til sidst er der kun at sige at ferien skal nydes og med disse råd kommer du også hjem sund og rask.