Tag på sund ferie på et feriecenter med wellness

Tag på sund ferie på et feriecenter med wellness

Har du brug for et break fra en travl hverdag? Så tag på wellness camping og få en skøn oplevelse i lækre omgivelser. Der er nemlig mange feriecentre i Danmark, der tilbyder skønne wellnessoplevelser og så endda til billige penge.

Når der er blevet slappet godt af i wellnessområdet, kan man enten nyde hinandens selskab på en restaurant på campingpladsen eller på en restaurant i en nærtliggende by. Er der børn med på turen, som der skal tages hensyn til, så kan man også trække sig tilbage til campingvognen eller hytten og hygge sig der.

Hvilke wellnessydelser kan jeg forvente?

Tager du til et feriecenter i Danmark, der tilbyder wellness camping, kan du forvente at blive forkælet i både krop og sjæl. Wellness er blevet mere og mere populært i Danmark og udbuddet af skønne ydelser vokser hvert år. Du kan læse mere om nogle af de nyeste og mest spændende wellnessbehandlinger i artiklen her.

Langt de fleste steder med mulighed for wellness camping, har både sauna og spa, som frit kan benyttes til at få slappet helt af. Nogle steder kan der også bestilles massage og andre wellnessbehandlinger.

Går du desuden meget op i din krop i det daglige? Så kan du vælge et feriecenter i Danmark, hvor der også er mulighed for at dyrke fitness under opholdet.

Underholdning til børnene

Har du børnene med på ferien, er det selvfølgelig vigtigt, at de har noget at give sig til, mens du ligger og slapper af i wellness.

Heldigvis er der masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre på et feriecenter i Danmark. En af de campingpladser, der tilbyder wellness camping samt masser af underholdning for børn, er Hasmark Strand Camping på Fyn. Hasmark Strand er et førende feriecenter i Danmark og har et topmoderne og skønt wellnessområde, kaldet Norne, som er inspireret af nordisk mytologi. I Norne er der blandt andet en skøn sauna, hvor der kan tilsættes aromatiske olier for at gøre oplevelsen endnu dejligere og mere afslappende.

For børnene er der både indendørs og udendørs pool, legepladser, boldbaner, hoppeborge og meget andet, som med garanti vil kunne holde børnene fuldt ud beskæftigede. Hasmark Strand Camping blev desuden kåret til Danmarks bedste campingplads i både 2013 og 2014, så du kan forvente et skønt ophold lige meget hvilken type ferie, du ønsker af den hyggelige campingplads på Fyn. Du kan læse mere om hvad Hasmark Strand Camping kan tilbyde af wellness camping her.