5 gode grunde til at rejse til Vietnam

5 gode grunde til at rejse til Vietnam

Mange rejsende har slet ikke brug for fem grunde til, at de skal besøge et af de smukkeste lande i Asien. Vi har dog alligevel samlet fem grunde til, at du skal sætte Vietnam på din liste over lande, du gerne vil besøge.

  1. Smukke Halong Bay

Halong Bay i det nordlige Vietnam er kendt for sine kalkstensformationer, der som tårne rejser sig op af vandet. Det er et imponerende syn, og bestemt noget der er værd at se. Du kan både opleve formationerne fra båd, kajak eller ved at klatre på dem.

  1. Vandring i Nordvietnam

I det nordlige Vietnam gemmer på bjergene på stor skønhed og små landsbyer, hvor livet leves i et helt andet tempo end i resten af verden. Brug et par dage på at vandre i området for virkelig at få en fornemmelse for både kulturen og naturen.

  1. Cu Chi tunnellerne under Ho Chi Minh City

Under Vietnamkrigen blev bygget et omfattende system af tunneller. De blev brugt til at gemme sig i, men var også en måde at bevæge sig uset af fjenden. I Ho Chi Minh City er det muligt at komme ned i de smalle tunneller og fornemme, hvor trang og barsk en hverdag i disse omgivelser har været.

  1. Vietnamesisk mad

Vietnamesisk mad er de seneste år blevet meget populær i Danmark. Hvis du vil opleve den ægte vare, er det en god ide at opsøge den i dens hjemland. Du kan tage et madlavningskursus i en af de større byer og lære nogle af hemmelighederne bag det vietnamesiske køkken.

  1. Sydvietnams strande

Strandene i Sydvietnam byder på turkisblåt vand, lækkert sand og masser af sol. Det er derfor et godt sted at afslutte en rundrejse i Vietnam. Her kan du ligge på stranden og fordøje de mange indtryk, som du har fået i løbet af rejsen. Det kan give dig ny energi til at gå i gang med arbejde og studie, når du kommer hjem.

Få hjælp til at arrangere din rejse

Hvis vores fem grunde til at tage til Vietnam har givet dig blod på tanden i forhold til at tage af sted, er der mange, der gerne vil hjælpe dig med at arrangere din rejse. Det er for eksempel det aarhusianske rejsebureau Yaneeda, der har mange års erfaring med at sende folk af sted til Vietnam. De har et stort udvalg af rejser til Vietnam, der inkluderer en eller flere af landets højdepunkter.