Hold dig i form mens du er på rejse

Hold dig i form mens du er på rejse

Når de fleste danskere tænker på ferie og rejser til udlandet, så er det næppe løbeture og motion, de har i tankerne. Det er nok nærmere afslapning ved poolen, masser af god mad og kolde drinks.

Den slags kan såmænd også være hyggeligt nok, men hvorfor ikke forbinde det nyttige med det behagelige? Når man rejser til et fremmed land, giver det en mulighed for at opleve helt nye ting – også når det kommer til motion.

Ferie og sundhed

Hvis du bare starter dagen med at gå ud og løbe en tur eller svømme i poolen, så har du allerede gjort en del for at holde dig kørende. Men der er mange flere muligheder for at holde dig i god form, samtidig med at du får oplevelser for livet.

Tag på lange vandreture i bjergene og se fantastiske udsigter, som du aldrig ville have troet, du skulle opleve. Det er noget, der kan gøre en almindelig ferie til noget ud over det sædvanlige. Du kan også gøre en forskel, hvis du sørger for at spise de sunde lokale specialiteter og lader det friturestegte mad ligge. Drik mere vand og hold alkohol til måltiderne. Så kan du holde dig sund på rejsen.