En uforglemmelig rundrejse i Thailand

En uforglemmelig rundrejse i Thailand

Verden er blevet mindre, og der er nu rig mulighed for rejse til eksotiske destinationer mange tidszoner væk. Mange danskere har i de seneste år fået øjnene op for Asien og i særdeleshed Thailand, hvor der er muligheder for alle og enhver – uanset om man er unge studerende, et modent ægtepar eller en familie med børn.

Thailand er nemlig et stort land, og de forskellige regioner byder på forskellige muligheder og oplevelser, hvorfor det er oplagt med en rundrejse i Thailand.
Som land er Thailand nok et af verdens bedste lande at være turist.
Thaierne er kendt for deres ydmyghed og gæstfrihed. Du kan således forvente at blive modtaget med åbne arme, hvilket gør sig gældende på hoteller, restauranter og i butikker. Thaierne ser meget positivt på de besøgende turister, og de er vant til at have besøgende i sit land.

Når du rejser rundt i Thailand, vil du ligeledes også opleve masser af fantastisk mad. Thaikøkkenet er ikke ukendt for de fleste danskere, og du kan derfor regne med masser af autentisk og velsmagende thaimad, når du er rundt i landet. Du kan med fordel suge godt til dig af lækre ingredienser og krydderier, hvorefter du kan prøve selv derhjemme efter endt rejse.

At være turist i Thailand

Thailand er netop ideelt til rundrejse, da landet har en bred palet af tilbud til dig som turist. Hver region og område i landet har således sine egne særpræg, og du kan derfor opleve masser af forskellige facetter i dette land på kort tid.

I Bangkok kan du opleve en vaskeægte storby med alt, der hører sig til. Byen har masser af smukke paladser og andre levn, hvor du kan kæmpe dig igennem den hektiske trafik, charmerende gadekøkkener og sjove markeder.

Længere mod nord findes en by som Chiang Mai, der ligeledes er en større byy, men som stadigvæk er tæt på natur og jungle. Fra denne by kan man blandt andet tage på tur i junglen/trekking, ride på elefanter og meget mere.

Helt mod syd, på de solbeskinnende øer, og ligeledes på den lange vestkyst (herunder Phuket), kan man nyde solens stråler, lange hvide bountystrande, kokosmælk fra en frisk kokosnød og meget mere til. Her er der lagt op til ægte ferieparadis i lækre omgivelser.

Dertil kommer alle de andre egne af landet. Hvad med det berømte Pattaya, den historiske River Kwai eller noget helt tredje? Thailand er et land, som man virkelig kan forelske sig i, og der er oplevelser nok til mange, mange ugers ferie. Du kan derfor med fordel kigge nærmere på, hvad du kunne tænke dig.

Thailand er dog helt ideelt til rundrejse. At rejse til blot én destination yder ikke hele landet retfærdighed, og en rundrejse i Thailand er derfor anbefalelsesværdig.
Som nævnt tidligere findes der rundrejser til Thailand for familier med børn, modne par, unge mennesker og alle andre aldersgrupper.