Få solgt din bolig inden rejsen

Få solgt din bolig inden rejsen

At sælge sin bolig kan være kilden til en del hovedpine. Det er nemlig meget nemmere sagt end gjort, og ofte er det en proces, der godt kan trække i langdrag. Som regel skyldes det en blanding af, at man overvurderer sin bolig og dermed prissætter den for højt, og et meget dynamisk og kompliceret marked, hvor intet er til at forudsige. De fleste har det sådan, at de vil gerne af med deres hus så hurtigt som muligt, når det skal sælges, så man kan begynde et nyt kapitel i ens liv. Dermed er det også nemmere at flytte over i den nye bolig, da man slipper for enten at skulle stå med to boliger på én gang, eller at stå helt uden bolig i en periode. Dog behøver salg og køb af ny bolig ikke at være grund til søvnløse nætter. Faktisk kan vende situationen på hovedet og gøre det til en god situation.

 

Få hjælp af salg af boligen

Som sagt er det ikke nemt at sælge en bolig, og det er i mange tilfælde en god idé, eller ligefrem nødvendigt, at få professionel hjælp. Mange bruger en ejendomsmægler, men en mand, der både kan hjælpe med salget og alt det praktiske, der følger med, er en boligadvokat. En bolighandel handler nemlig ikke kun om at flytte penge og husnøgler. Der medfølger også en hulens masse formaliteter, så som tilstandsrapporter, fortrydelsesperioder og så videre, som det godt kan være svært at overskue som privatperson. Her kan boligadvokaten hjælpe, da han netop er uddannet til at varetage sådanne situationer. Fordi det er dig, der hyrer ham, arbejder han i din interesse og sigter efter et så lukrativt salg for dig som overhovedet muligt. Med en boligadvokat kan du faktisk lægge det meste af ansvaret over i hans hænder og selv bruge tiden på at tænke på andre ting, så som at rejse. I en periode, hvor du går fra en bolig til en anden, er det nemlig oplagt at tage ud at rejse.

 

Brug tiden fornuftigt

Som før nævnt er perioden mellem man flytter bolig nemlig lidt kompliceret. Der er gerne en periode, hvor man står uden bolig, fordi den ene skal sælges, og den anden ikke kan flyttes ind i endnu. Her er det oplagt, i stedet for at man lejer et sommerhus eller en campingvogn i et par måneder, at man pakker kufferterne (der alligevel skal pakkes) og tager ud og rejser lidt. Det er en rigtig god måde at stresse af, fordi man med boligadvokatens hjælp ved, at salget går som det skal, og man kan i stedet slappe af. Bor du eksempelvis i Esbjerg-området, kan du søge på “boligadvokat Esbjerg” eller klikke her.