Hvordan du holder dine nytårsforsæt når du er rejse!

Hvordan du holder dine nytårsforsæt når du er rejse!

Sommeren er over os, bøgen er sprunget ud, men det er gråt og kedeligt. Du konstater med et tung suk at den Danske sommer er kommet – og det har lange udsigter før det gode vejr for alvor kommer, men med 3 ugers ferie, der venter lige om hjørnet, vil du gerne ud og rejse opleve sol og palmer og bestiller en ferie sydpå.

En ferie i varmen byder på masser af nye oplevelser og mennesker, men også udfordringer hvis du gerne vil holde sine nytårsforsætter. For det kan, i nogle situationer, være svært at holde sig sund hvis man har nytårsforsætter om at indtage færre kalorier, holde sig fra tobak og tage bedre vare om sig selv. For en ferie skal være skal afslappende og stressfri, derfor kommer her tre gode råd til hvordan du overholder dine nytårsforsæt og stadig kan nyde din ferie.

Drik masser af vand – og spis med måde 

En af de største fristelser du vil møde på en ferie er holde igen med kalorierne, som du har svoret at indtage færre af. Du kan hurtigt blive fristet af den gode, fede mad efter en lang dag der har budt på strandtur og lange spadsere ture igennem byen. Du kan sagtens spise alt det der bliver sat foran dig, men spis mindre portioner i stedet for vikingstørrelserne. Kort sagt skal du spise med omtanke, på den måde kan du også bedre nyde den mad du bliver serveret uden at overdrive med maden. Senere på aften ender du måske på den lokale bar hvor de lækre kolde drinks står og venter. Her kan samme princip anvendes. Drik med omtanke og nyd det, i stedet for at hælde det i dig. Det er samtidig utrolig vigtig at drikke masser af vand i løbet af dagen. Vand holder dig hydreret og giver samtidig en mæthedsfornemmelse.

Sådan holder du igen med tobakken

Siden nytår har du holdt igen med tobakken, men på en ferie kan hurtigt blive fristet til at smide hæmningerne og ryge i nikotin fælden igen. Men der findes gode alternativer, som fx www.pandacig.dk, hvis du gerne vil mærke fornemmelsen af en cigaret, men ikke har lyst til at blive fristet af nikotin smagen. For en e-cigaret har faktisk en samme effekt som en almindelig cigaret og så indeholder det ikke de skadelige kemikalier, der er i en almindelig cigaret, og så kan overholde dit nytårsforsæt, selvom du er ude og rejse.

Husk altid…

Solcremen når du er ude og rejse. Du ligger på en dejlig hvid strand med blåt vand omkring dig og solen er dejlig varm, men solen kan også være farlig, så husk endelig solcreme. Dermed forbliver din hud også sund, hvilket den vil være meget taknemlig for i fremtiden. På den måde tager du også bedre vare om dig selv, for din hud er sart og det er vigtigt du passer godt på din krop.