Sådan får du nok sol hjemme i Danmark

Sådan får du nok sol hjemme i Danmark

Går turen ikke ud i verden her til vinter?

Mange danskere tager ud og rejser i vinterperioden, men sne er mere populært end ellers solrige destinationer som Sharm el-Sheikh i Egypten eller de thailandske strande på øer som Koh Lanta og Koh Samui.

Det betyder, det for dig kan være svært at få nok sol og derved D-vitamin. Selvom du får en god sjat i den danske sommer kan det ikke holde dig kørende hele året.

Derfor kommer vi her med et par gode tips til også at holde dig kørende hjemme i den danske vinter:

Vitaminpiller

Den nemme løsning når du mangler D-vitaminer er slet og ret at investere i nogle vitaminpiller.

Du kan købe et glas for hundrede kroner og så har du rigeligt.

Det er både sjovere og bedre at få dine vitaminer ad naturlig vej – gennem kost og sol – men hvis det ikke kan lade sig gøre har du her et ganske udmærket alternativ!

Du finder vitaminer og andre kosttilskud på Helsebixen.dk.

Smuttur ned til sol

Hvis ikke udsigten til flere kosttilskud lokker kan du tage en hurtig tur ned i sydens sol. Førnævnte Sharm el-Sheikh i Egypten er et godt bud på en god feriedestination. Flere græske øer er også mulige at besøge, ligesom de ikke er for langt væk til, at det kan lade sig gøre.

En smuttur kan du få for et par tusinde kroner. Du kan eventuelt finde dine flybilletter på MSTravels.dk.

Lysterapi-lampe for at blive glad

Du skal ikke alene tage sol for at få D-vitamin. Lys giver glæde og liv til os mennesker. Når vinteren viser sit ansigt får flere danskere en ’vinterdepression’, der for manges vedkommende slet og ret skyldes manglen på lys. Det har du mulighed for at udbedre ved at købe en lysterapi-lampe.

Din lampe har du stående på skrivebordet og så skinner den dig i hovedet flere timer om dagen, når du ellers kan have svært ved at holde fokus og humøret oppe. Bare det at få noget ekstra lys – selvom der ingen D-vitaminer følger med – hjælper os som mennesker.