Sådan kommer du billigt til Antalya i Tyrkiet

Sådan kommer du billigt til Antalya i Tyrkiet

De fleste danskere har været i Tyrkiet og nærmere bestemt Antalya. Antalya er en af de mest populære turistattraktioner for danskere. Byen ligger i den sydlige del af Tyrkiet i et område, som har samme navn som byen. Der bor ca. 800.000 mennesker i Antalya, og der er mange gamle bydele bevaret. De gamle centrale bydele kalder man for Kaleiçi.

Herunder vil vi beskrive for dig hvad du kan opleve hvis du køber en afbudsrejse til Antalya i Tyrkiet:

Düden vandfaldet

Der findes et forholdsvist berømt vandfald i området, som hedder Düden. Dette vandfald er helt 40 meter højt, og er virkelig et smukt syn. Düden er navnet for en hel række vandfald med vand fra et genbrugsanlæg. Alt vandet er naturligvis helt rent og lækkert.

Yivli Minare moskeen

Alaaddin eller Yivli Minare moskeen er også kaldt for Ulu moskeen i det lokale samfund. Så der findes altså flere forskellige navne for denne. Moskeen har en stor historisk betydning for området. Den er bygget allerede i år 1230.

Stranden

Når man tager på ferie i de varme lande, om det så er selv eller med familien inklusiv børn, så er der ofte stor trang til at bade. Alt efter hotellets faciliteter har du mulighed for at bade i deres pool eller tage på den lækre strand. Du kan her bade i Middelhavet eller få en tur i en af de faldskærme, som løbende er ude at flyve over vandet.

Skulle du været interesseret i at tage på en tur til Antalya, så har Bravotours nogle udmærkede priser i foråret 2015. Du kan komme 2 uger til Antalya for kun 3.299,- kr. ved køb af en afbudsrejse fra rejsebureauet. Meget venlige priser for familier og unge, som gerne vil ud at have en god oplevelse.