Turen går til Bali, sandstrande og Desa Tunjuk

Turen går til Bali, sandstrande og Desa Tunjuk

Er du til ren badeferie eller aktivferie med masser af unikke oplevelser? Sæt dig ned sammen med os og planlæg din drømmerejse til Bali.

Brede hvide sandstrande, tophoteller med pool og masser af sightseeingture og udflugter for dig, som gerne vil på vandretur, snorkle ved koralrevet, besøge templer eller se hvordan lokalbefolkningen dyrker deres rismarker. Her er der noget for enhver smag. Saml familien, pak kufferten og tag med Travel 2 Bali på din drømmerejse til Bali.

Sammen med dig sørger vi for, at din Bali rejse opfylder netop de behov og forventninger, du har. Er du til riverrafting på Ayungfloden med skønne naturoplevelser og en tur, der kan give kriller i maven? Ø-cruise på en luksuskatamaran med surfing, snorkling og dykning i det klare vand, som omgiver øen?

Rundtur i byen Desa Tunjuk, hvor du oplever balinesernes hverdag og traditioner helt tæt på? Delfintur til Serangan Island, hvor du er så tæt på de fascinerende og drillesyge dyr, at du kan kæle for dem? Mountainbiketur ned ad bjerget Mount Batur, som byder på helt unikke naturoplevelser?

Eller måske er du mere til tempelbesøg, hvor du kommer helt tæt på balinesernes religion. De smukke templer finder du på hele øen og for hvert er kendetegnet, at de er omgivet af skønne omgivelser. Bali rejser er fortryllende og vi er overbevist om, at du også vil forelske dig i øen og på et senere tidspunkt vende tilbage for at opleve den helt særlige stemning igen. Har du én gang forelsket dig i øen, er du tryllebundet for livet!

Lej din egen guide

Som noget helt særligt tilbyder vi dig, at du kan leje din egen guide for en dag. Her har du mulighed for at tage på oplevelser sammen med din familie og opleve den fantastiske kultur, den balinesiske befolkning og de fascinerende traditioner helt tæt på – helt uden filter. Guiden tager dig gerne med til de helt særlige perler, hvor turisterne sjældent kommer hen.

Rundrejser – rejs dig til flere oplevelser

Er du rigtig rejselysten og ikke kan nøjes med én destination tilbyder vi rundrejser, hvor vi sammen med dig besøger øerne Lombok og Giliøerne, som grænser op til Bali.