Sådan får du parfume med på din rejse

Sådan får du parfume med på din rejse

Hvis du skal ud på forretningsrejse skal du stadig overholde security-reglerne – men det er også ærgerligt ikke at have parfume og deodorant med, når du skal repræsentere din arbejdsgiver eller egen virksomhed.

Det er dog muligt at få parfume med. Du skal blot kende reglerne.

Hvis du pakker din parfume og deodorant i din ind-tjekkede bagage er der ingen problemer. Denne bliver ikke ført igennem security og du kan tage alt med, du ønsker.

Problemet opstår således først, hvis du rejser afsted alene med håndbagage – enten for at spare penge (da ind-tjekket bagage koster ekstra hos lavpris-selskaber som Norwegian, EasyJet og Vueling) eller fordi at du slet og ret ikke har brug for al den plads og den store kuffert.

Her er reglerne skruet sammen således, du gerne med have 100 ml væske med. Det skal dog være i en gennemsigtig beholder. Har du parfume med, der ikke er i en gennemsigtig beholder skal du hælde væsen (parfumen) over i en pose, du får i lufthavnen. Så kan du smide indpakningen væk bagefter.

Du kan på Duftladen.dk købe parfumer fra fx Hugo Boss her og Gucci her, der er under 100 ml – det er dog ikke de gennemsigtige beholdere, der er en forudsætning for at komme igennem security med dine parfumer.

Husk at putte sund mad i kufferten.
Husk at putte sund mad i kufferten.

Overvej derfor at lægge i indtjekket bagage – eller undlade parfumen på turen. Hvis du blot har en (fast, ikke flydende) deodorant med er der ingen problemer og denne kan du udmærket have med i din egen indpakning.

Security i lufthavnen er sin helt egen verden – men kender du reglerne på forvejen slipper du for at måtte smide noget ud, du ellers har betalt penge for og egentligt havde tænkt dig at tage med på rejsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *