Simpel motion og kost, når du er ude at rejse

Simpel motion og kost, når du er ude at rejse

Du er ude at rejse sikkert flere gange om året – nogle gange er det på ferie, mens du andre gange er ude at rejse i forretningsregi.

Uanset hvad grunden er, så kan en rejse være det, der får dig af din normale træningskalender. Du er ikke nær dit normale træningscenter, det er ikke sådan lige at hive sportstøjet på og spille badminton med dine venner – og du er også langt væk fra dit normale proteinpulver.

Men det behøver ikke at være så stort et problem.

Du kan nemlig stadig få motion, når du er ude at rejse – måske er det ikke på rejsen, du tager 4 kilo på i muskelmasse, men du kan i det mindste opretholde hvad du har og bygge på, når du kommer hjem.

Løb er anbefalet

nike roshe

Den nemmeste måde at holde dig i gang på er ved hjælp af løb.

At løbe kræver uendeligt lidt. Du skal have dine løbesko med, lidt sportstøj og så er du faktisk kørende.

Har du ikke et par løbesko anbefaler vi lige nu Nike Roshe Run (se hos Unisport). De koster ca. 800 kroner og vil vare dig i flere år.

En bonus ved at løbe mens du er ude at rejse er, at du ser byen du er i på en anden måde. Du lærer den bedre at kende, når du løber rundt i den.

Du bør tage din mobil med, når du er ude at løbe i en anden by. Der er stor risiko for at du farer vild på et tidspunkt – især på de første par ture. Med din smartphone kan du finde WiFi et sted og på den måde hive Google Maps frem og komme hjem uden at sidde og skamme dig i en taxa. Du kan købe træningsbukser med lommer her, så kan have din mobil med. Du kan alternativt også have mobilen i en holder på din arm. Uanset hvad kan du nemt høre musik samtidigt med dit løb.

Løber du inde midt i en by bør du droppe musikken. Hold øje med trafikken, når du ikke kender byen, du er rejst til.

Energibarer og sund kost

Husk at putte sund mad i kufferten.
Husk at putte sund mad i kufferten.

Ligeså vigtigt som at træne, når du er ude at rejse, er din kost. At holde sig sund på rejsen forudsætter du har styr på begge ting.

Tænk over hvad du spiser, når du er afsted. Tag eventuelt helsekost med hjemme fra – det kan du købe fra Helsebixen.dk. Det er nemt at tage lidt chiafrø, acaibær, granola-pulver, ginseng-ekstrakt og lignende med.

Sund kost handler næsten mere om, hvad du ikke spiser, end hvad du rent faktisk putter i munden.

Det gælder også, når du er ude at rejse.

McDonalds går an en gang imellem, men det skal være undtagelsen til reglen – og ikke dit udgangspunkt. Det er de færreste steder i verden, du ikke kan få serveret lidt salat med kylling. Og det kommer din krop bare længere med.

God rejse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *